Savanna LaFontaine-Greywind, în varsta de 22 de ani, era însarcinata în opt luni cand a disparut de acasa pe data de 19 august. Trupul ei a fost gasit duminica în Red River, înfasurat în plastic.

Moartea ei a fost tratata de la început ca o omucidere, a transmis politia din orasul Fargo, iar doua persoane, William Hoehn de 32 de ani si Brooke Crews de 38 de ani, au fost arestate în acest caz.

Cei doi au povestit variante diferite referitoare la felul în care au ajuns sa aiba în grija un nou-nascut dupa ce tanara Savanna LaFontaine-Greywind a fost vazuta ultima data intrand în apartamentul lor înainte de a disparea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Descoperirea trupului ei duce la oprirea cautarilor care au durat de opt zile si au implicat sute de voluntari, caini de cautare si ofiteri locali, de stat si federali.

Politia presupune ca bebelusul este fiica Savannei LaFontaine-Greywind, dar înca asteapta rezultatele testelor ADN. Cuplul arestat se confrunta pe langa acuzatia de omucidere si cu cele de rapire si marturie micinoasa.

In timpul audierilor, Brooke Crews a spus ca a invitat-o pe LaFontaine-Greywind la apartamentul de la etaj si i-a explicat cum sa-si induca nasterea.

Ea spune ca doua zile mai tarziu tanara mama s-a întors si i-a înmanat un copil. Potrivit politistilor, ea „a recunoscut ca a profitat de Savanna Greywind în încercarea de a obtine copilul si, eventual, sa-l pastreze pentur ea”.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si