Un bărbat a fost arestat și acuzat în legătură cu o triplă omucidere, după ce trei rude au fost găsite moarte în interiorul unei case din Newton, Massachusetts, duminică dimineața, inclusiv un cuplu care își sărbătorea aniversarea nunții de aur, au anunțat autoritățile, anunță CNN.

Anchetatorii au reușit să potrivească o urmă de picior de la locul crimei

Christopher Ferguson, în vârstă de 41 de ani, rezident în Newton, a fost acuzat de crimă, a avut două acuzații de atac și lovire cu o armă periculoasă și de tâlhărie, a anunțat luni procurorul

districtual din Middlesex, Marian Ryan, menționând că sunt posibile acuzații suplimentare. CNN nu a reușit să stabilească dacă Ferguson are un avocat.

Citește și: Un băiat de doar 14 ani a fost ucis de căldură. Tatăl lui viteg și-a pierdut și el viața în timp ce căuta ajutoare

Soțul și soția Gilda și Bruno D'Amore, în vârstă de 73 și 74 de ani, și mama Gildei D'Amore, Lucia Arpino, în vârstă de 97 de ani, au fost găsiți morți în interiorul casei lor duminică dimineața, când cineva a venit să îi verifice după ce nu au ajuns la biserică pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare de nuntă, a declarat procurorul districtual într-un comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Autoritățile au sosit la fața locului și au văzut că toate cele trei victime păreau să fi suferit răni de cuțit și traumatisme prin lovire cu un obiect contondent.

Autoritățile au sosit la fața locului și au văzut că toate cele trei victime păreau să fi suferit răni de cuțit și traumatisme prin lovire cu un obiect contondent.

[Sursa foto: PixaBay]


Autoritățile au sosit la fața locului și au văzut că toate cele trei victime păreau să fi suferit răni de cuțit și traumatisme prin lovire cu un obiect contondent, a declarat Ryan într-o conferință de presă luni. Biroul medicului legist șef a stabilit că moartea Gildei D'Amore a fost cauzată de multiple răni prin înjunghiere și traumatisme cu un obiect contondent, se arată în comunicat. Celelalte două autopsii sunt așteptate să fie efectuate marți.
În acest moment, crimele par a fi un act aleatoriu, a declarat biroul procurorului districtual.

Citește și: Un muncitor de la un aeroport din Texas și-a găsit sfârșitul după ce a fost „aspirat” de motorul unui avion

Anchetatorii au reușit să potrivească o urmă de picior goală și însângerată de la locul crimei cu piciorul lui Ferguson, a declarat Ryan. O înregistrare video făcută duminică dimineața devreme a arătat, de asemenea, un bărbat fără cămașă și fără pantofi care mergea clătinat, a adăugat Ryan. Poliția l-a identificat mai târziu pe Ferguson pe baza înregistrării video, a spus Ryan, adăugând că bărbatul este cunoscut de poliție. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

După ce victimele au fost găsite moarte duminică, șeful poliției din Newton, John Carmichael, a declarat că va exista o prezență sporită a poliției în zonă în timp ce se caută un suspect. "După cum vă puteți imagina, acest lucru ar fi tragic în orice zi. Faptul că familia s-a adunat pentru o astfel de sărbătoare face ca acest lucru să fie deosebit de tragic", a declarat Ryan duminică seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si