Descoperirea șocantă a celor doi a fost făcută de fiica lor, Ellie Baxter. Ea i-a găsit inconștienți pe părinții Stephen și Carol Baxter, care nu răspundeau la telefon.

Citește și: Patru persoane, printre care un copil, au murit într-un accident cumplit pe DN7, în Vâlcea

Cei doi soți, patronii unei afaceri de succes, au fost declarați decedați la fața locului, în ciuda eforturilor paramedicilor, informează Mirror.

Ce a scos la iveală autopsia

Medicii patologi care au analizat moartea cuplului de milionari au fost audiați joi în West Mersea, Essex.

Cei doi au murit în Duminica Paștelui, la începutul acestui an, iar la momentul respectiv s-a crezut că e vorba de o scurgere de gaze în locuința de lux.

Stephen și Carol Baxter, au fost descoperiți de fiica lor, Ellie, care se afla în acel moment împreună cu fiul ei de un an.

Fiica i-a găsit stând în fotolii și a suspectat imediat o otrăvire cu monoxid de carbon și a deschis ușile pliante și ferestrele de la locuință.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Stephen și Carol Baxter,

Stephen și Carol Baxter, găsiți morți în casa lor

Cei doi milionari s-au sinucis împreună?

Testele de la necropsie au arătat că ambii milionari aveau un medicament puternic în sânge, semn că și-au luat cel mai probabil viața împreună.

Carol Baxter avea bronhopneumonie în fază terminală, s-a mai spus în anchetă.

O examinare post-mortem a dat o cauză provizorie a decesului doamnei Baxter, în vârstă de 64 de ani, ca toxicitate cauzată de fentanil și prometazină cu bronhopneumonie terminală.

Cauza provizorie a morții pentru domnul Baxter, în vârstă de 61 de ani, a fost determinată drept cardiomegalie și boală hepatică alcoolică cu intoxicație cu fentanil.

Fentanilul este un opioid sintetic puternic, similar cu morfina, dar de până la 100 de ori mai puternic. Este unn medicament pe bază de prescripție medicală care este, de asemenea, fabricat și utilizat ilegal- adesea ca înlocuitor al heroinei.

Fiica lor de 21 de ani a declarat pentru Daily Mail: „A fost absolut îngrozitor când i-am văzut. Nu aș dori asta nimănui. Dar mă tot gândesc că stăteau acolo împreună și erau liniștiți. Nu au existat semne de luptă sau vreo durere”, s-a destăinuit fiica celor doi milionari din Essex.

Stephen și Carol Baxter,

Stephen și Carol Baxter, cu nepoțelul de 1 an

Cuplul a fondat în urmă cu 11 ani compania Cazsplash, care vinde covorașe de duș. Carol Baxter a condus afacerea de la început, lucrând și în educația adulților, în timp ce soțul conducera și o firmă imobiliară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si