În jurul orei 20,20, 4 iunie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţiei Rurală Vaslui, au oprit în trafic, în zona intersecţiei drumului naţional DN2 F cu drumul judeţean DJ 159, în comuna Pungeşti, un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti.

Au schimbat locurile la volan, dar niciunul nu avea permis

Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si: Se anunță zile caniculare în România. Temperaturile vor ajunge la 35 de grade

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au constatat că şoferul care se alesese cu dosar penal a făcut schimb la volan cu iubita lui, astfel că au oprit din nou maşina în trafic.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz

Ulterior, la ora 20.50, acelaşi echipaj de poliţie a depistat, în trafic, autoturismul sus-menţionat, în zona localităţii Bleşca, comuna Ivăneşti.

Citeste si: VIDEO| Președintele Klaus Iohannis, despre tragedia în urma căreia doi tineri au murit după ce au consumat substanțe interzise: „Ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese”

Acesta era condus de o femeie de 49 de ani, din municipiul Bucureşti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”,

a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si