Un curier din Anglia a fost găsit mort în condiții suspecte, lângă furgoneta ta, în timpul serviciului. Serviciile de urgență au fost chemate imediat la incidentul din Horden petrecut ieri dimineață, 19 martie, la ora 11.30. 
Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat de serviciile de urgență, așa că a fost constatat decesul acestuia.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat

"Poliția a lansat o anchetă în urma unui incident în zona Handley Street, din Horden, în jurul orei 11.30 în această dimineață”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Durham, conform Mirror.

"Ofițerii și paramedicii au participat, dar, din păcate, un bărbat a fost declarat mort la fața locului. Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul. Zona este în prezent izolată și se așteaptă ca ofițerii să rămână la fața locului pentru o perioadă de timp", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Accidentul banal care i-a fost fatal unui biciclist român. Bărbatul și-a agățat geaca în roata de la bicicletă

Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat de serviciile de urgență, așa că a fost constatat decesul acestuia.

Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat de serviciile de urgență, așa că a fost constatat decesul acestuia

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

De atunci, ofițerii criminaliști au fost văzuți lucrând într-un cort lângă o dubă de livrare, iar poliția a izolat drumurile  din apropiere. Rapoartele locale spun că o mașină de jucărie a fost lăsată în mijlocul străzii în timp ce poliția investiga. De asemenea, Northern Echo a relatat că un rezident a descris incidentul ca fiind "absolut teribil". 

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență

"Această investigație se află în primele etape și lucrăm pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru răbdarea, înțelegerea și cooperarea lor în timp ce ne ocupăm de acest incident", a declarat inspectorul-șef, Craig Rudd, de la Durham Constabulary.

"Am fost chemați la un incident în Handley Street, Horden, la ora 11.14 (ieri) dimineața. Am trimis un prim respondent comunitar, un șef de echipă clinică, un paramedic de răspuns rapid, un echipaj de ambulanță, un paramedic specializat și un ofițer", a mai precizat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Nord-Est.

Citește și: Criminala cu față de Barbie, închisă pe viață. Ce a făcut după ce și-a ucis iubitul pentru că a vrut să se despartă de ea

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență după incidentul teribil.

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență după incidentul teribil

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență după incidentul teribil. Pe rețelele de socializare comentariile nu au întârziat să apară.

”Ce trist, își făcea doar meseria", a scris un utilizator.

"I s-a furat telefonul și portofelul din dubă. A ieșit să urmărească 2 nenorociți și a făcut infarct", a mai susținut altul.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si