Cand parea ca totul s-a sfarsit, parintii lui Andrei au avut parte de o minune! Marcela a ramas insarcinata, desi are 52 de ani.

Chiar inainte de Paste, in familie a sosit un nou membru: Marcela a nascut, fara mari probleme, o fetita perfect sanatoasa. Se numeste Andreea Gabriela, iar bucuria pe care le-a adus-o parintilor sai este greu de descris in cuvinte.

"Nu gasim cuvintele care sa exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom gasi niciodata vorbele de bucurie si de multumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la

noi in casa!”, a marturisit Dorin Buca, tatal lui Andrei, pentru presa braileana. Acesta spune ca nici el si nici sotia sa nu s-au putut impaca cu gandul ca au ramas singuri, dupa ce si-au pierdut unicul fiu in tragedia din clubul “Colectiv”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Parintii lui Andrei, la inmormantarea fiului lor (foto: Adevarul)

“In momentul cand a plecat Andrei dintre noi, am simtit ca viata noastra nu mai are niciun sens. Am simtit un gol atat de mare incat, in fiecare zi cand ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam in brate si plangeam. Dar am strans din dinti, nu ne-am lasat si ne-am inteles, tot asa, din priviri, uitandu-ne unul la altul, ca nu are rost sa continuam in aceasta lume daca nu mai facem un copil”, a spus tatal lui Andrei, citata de obiectivbr.ro

Parintii lui Andrei, cu fiica lor (foto: Obiectiv

Numele micutei este Andreea, in memoria fratelui ei, iar Gabriela pentru ca vestea ca Marcela este insarcinata a venit in toamna, chiar in ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril.

Andrei Petru Buca avea 29 de ani si era arhitect. Se afla in Colcetiv, aproape de scena, iar in incendiu, o bucata de tavan l-a lovit si i-a luat orice sansa de a se lupta.

A ars de viu in clubul ce a luat atatea vieti in 30 octombrie 2015.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si