Deputatul PNL Gabriel Avrămescu dorește depunerea unui proiect de lege pentru ca roboții din Call Center să fie interziși, după ce acesta a fost nevoit să aștepte 30 de minute la telefon, în urma unui apel la o bancă.

Fără roboți în Call Center- dorința unui deputat PNL

În urma unui apel la bancă, deputatul PNL Gabriel Avrămescu a așteptat 30 de minute la telefon, cu robotul, până ca apelul să îi fie preluat de un operator.

Liberalul critică dur situația și este de părere că evenimentele de acest fel sunt inadmisibile. De aceea, el consideră că soluția salvatoare ar fi interzicerea tuturor roboților din Call Center.

Astfel, Avrămescu a anunțat că va propune o lege pentru eliminarea tuturor roboților telefonici din call center-uri. În același timp, deputatul dorește ca apelurile să fie preluate direct de o persoană fizică.

Citește și: 6-7 ianuarie zile libere legale. Decizia momentului. De când intră în vigoare

Citește și: VIDEO- Facturile la energie electrică vor fi emise cu întârziere. Ce au transmis furnizorii de energie

Gabriel Avrămescu a explicat într-o emisiune televizată din Buzău că: „Voi avea o iniţiativă legislativă pentru eliminarea roboţilor atunci când suni la call center-ul unui furnizor.

Este o situaţie inadmisibilă la care s-a ajuns. Când suni la call center ai nevoie să vorbeşti direct cu un om care să te ajute în problema ta, nu cu un robot. Oamenii în vârstă din mediul rural nu ştiu nici să folosească tableta, nici să facă conturi pe toate site-urile furnizorilor şi acolo e nevoie de această comunicare directă. Eu am sunat la bancă şi am aşteptat 30 de minute ca să fiu preluat de un operator.
Ne dorim digitalizare, dar hai să vedem cu ce costuri şi până unde”. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El a mai adăugat că un exemplu de urmat este Spania, unde s-a adoptat o inițiativă similară, iar roboții au fost eliminați din comunicarea cu clienții.

Citește și: VIDEO- Voucherele pentru alimente ar putea fi disponibile și pentru achiziționarea medicamentelor. Ce schimbări se vor efectua?

Încă două zile libere pentru români. Parlamentul a adoptat legea prin care zilele de Bobotează și Sfântul Ion sunt declarate sărbători legale

Camera Deputaţilor a votat, miercuri, proiectul de lege care prevede că zilele de 6 şi 7 ianuarie să fie declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Proiectul a trecut de Senat şi a fost adoptat de Camera Deputaţilor, ca for decizional, astfel că legea merge la promulgare.

Proiectul de lege a fost inițiat de PSD și fost deja adoptat de Senat și de Camera Deputaților.

Proiectul de lege va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis. 

Cum a fost motivat proiectul de lege

”Pentru creştinii ortodocşi Praznicul Botezului Domnului sărbătorit anual pe data de 6 ianuarie este sărbătorit şi de către credincioşii romano-catolici, grecocatolici şi penticostali, care, potrivit aceluiaşi recensământ, însumează 7,34% din populaţia României.

Sărbătoarea Botezului Domnului (Epifania) sau Bobotează, aşa cum mai este numită în termeni populari, este unică şi prin aceea că, în această zi, cea mai mare parte a credincioşilor ortodocşi sunt prezenţi la biserică pentru a primi Agheasmă Mare; în tradiţia ortodoxă”, se arată în expunerea de motive.

ocial-democraţii mai arătau în proiect că Sfinţirea cea Mare a apei sau Agheasmă Mare este o rânduială liturgică săvârşită doar de Bobotează. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si:  Peste 41.000 de morți în Turcia și în Siria. După mai bine de o săptămână de la cutremure, salvatorii încă scot oameni în viață de sub dărâmături- kanald.ro

Citeste si:  Decizia luată de Bia Khalifa, după ce Fulgy s-a sărutat cu o altă fată: „Stau sub același acoperiș”- wowbiz.ro

Opoziția s-a opus proiectului de lege atragând atenția că este un demers populist al PSD, care nu are niciun studiu de impact asupra pieţei muncii.

Câte libere legale sunt în România

În prezent românii beneficiază de 15 zile libere legale:

 

  • 1 şi 2 ianuarie (prima şi a doua zi de Anul Nou)
  • 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române)
  • 22 aprilie (Vinerea Mare):
  • 24 şi 25 aprilie (Paştele ortodox)
  • 1 mai (Ziua Muncii)
  • 1 iunie (Ziua Copilului)
  • 12 şi 13 iunie (prima şi a doua zi de Rusalii)
  • 15 august (Adormirea Maicii Domnului)
  • 30 noiembrie (Sfântul Andrei)
  • 1 decembrie (Ziua Naţională a României)
  • 25 şi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si