În urma afirmațiilor deputatului PSD, liderul AUR George Simion a intervenit și a menționat că va analiza situația colegului său de partid.

Deputat PSD: „Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii”

Gheorghe Șoldan a afirmat în plenul Camerei Deputaților că: „Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”.

Citește și: Klaus Iohannis speră ca profesorii să se întoarcă marți la școală: ”În ce temei să mai continue? Guvernul le-a dat tot ce au cerut”

Citește și: UPDATE: Întâlnirea dintre Klaus Iohannis și liderii coaliției a luat sfârșit. Ce au decis în privința revendicărilor salariale din învățământ

Citește și: Ludovic Orban le-a făcut plângere lui Nicolae Ciucă și tuturor membrilor Guvernului

George Simion, liderul AUR, a intervenit și a spus că va analiza situația

Ca urmare, George Simion, liderul AUR, a declarat că va analiza situația.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a transmis Simion.

Citește și: Iohannis anunță amânarea rotativei guvernamentale: ”Nu se va face în timpul grevei din Educație”

El a mai spus că „tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui să vorbească doar 10 secunde, generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: USR şi Forţa Dreptei au contestat Legile Educaţiei la CCR: "Discriminează între elevii cu posibilități materiale și cei săraci"

Citește și: Iohannis anunță amânarea rotativei guvernamentale: ”Nu se va face în timpul grevei din Educație”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si