Close sidebar
Close sidebar

Un designer român va crea veșmântul pe care Papa Francisc îl va purta la Șumuleu Ciuc

Cristina Sabău-Trifu, un designer din Satu Mare, va crea veşmântul liturgic pe care Papa Francisc îl va purta la ceremonia de la Şumuleu Ciuc, din 1 iunie.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Sabău-Trifu, un designer din Satu Mare, va crea veşmântul liturgic pe care Papa Francisc îl va purta la ceremonia de la Şumuleu Ciuc, din 1 iunie, din timpul vizitei sale apostolice în România, anunță agerpres.ro.

Pe veşmântul liturgic va fi reprezentată imaginea statuii Fecioarei Maria de la Catedrala din Şumuleu Ciuc, biserica Mânăstirii Franciscane şi logoul acestei vizite papale “Să mergem împreună”, anunță tvr.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un român în port popular a citit „Rugăciunea universală” la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Cristina Sabău-Trifu a declarat că a fost sunată la telefon de părintele franciscan să o roage să accepte această răspundere şi “i-am spus că este o onoare deosebită şi că sufleteşte mă simt pregătită”. Creatoarea va decora veșmântul cu desen pe pânză, broderii, cusături cu fir auriu sau aţă colorată.

Cristina Sabău-Trifu a comandat deja materialul necesar, în Germania: fără fir de aur, din fibre naturale, amintește sursa citată. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI