Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Satu Mare, sâmbătă, în jurul orei 11.30, deţinutul Marius Varga, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Satu Mare. El executa pedeapsa în regim semi-deschis.

Citeste si: 325 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cod roşu de inundaţii pe Prut, pentru sectorul Oroftiana- Stânca Costeşti, până duminică la prânz

Sursa citată menţionează că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta: tricou roşu, blugi albaştri, tenişi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si