Close sidebar
Close sidebar

Un elan a dat buzna într-o sală de clasă din Canada

Un elan a intrat prin efracție într-o școală din Canada. Animalul a spart un geam, intrând într-o clasă. Unul dintre elevii prezenți la cursuri a suferit răni minore.

Alexandra Costea,

Un elan a dat buzna într-o sală de clasă din Canada

[Sursa foto: Twitter- Poorsledding]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primul apel primit de către autoritățile canadiene referitor la animalul sălbatic a fost înregistrat joi dimineața în jurul orei 5:30, potrivit unui inspector al Serviciul Ofițer de Conservare al Ministerului Mediului din Saskatchewan, Steve Dobko.

[Sursa foto: Twitter- Poorsledding]

Citeste si: Autopsia unui bărbat mort de COVID-19, în sala de bal a unui hotel. Biletul de intrare: 500 de dolari

Animalul sălbatic părea speriat

„Probabil din cauza stresului, a unor câini, elanul a început să alerge și a ajuns în zona școlii, unde a intrat în panică și a trecut printr-o fereastră de sticlă”, a precizat acesta.

[Sursa foto: Twitter- Poorsledding]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: FOTO| Două magazine IKEA din București, închise temporar de ANPC. Vitrinele din zona alimentară aveau urme de mucegai, praf, rugină, dar și insecte moarte

Ofițerul a declarat că, din ce i-a fost transmis, niciunul dintre elevii aflați la cursuri nu a avut nevoie de spitalizare.

Totodată, câțiva dintre cei prezenți ar putea prezenta unele tăieturi și zgârieturi de la fereastra de sticlă pe care elanul a spart-o atunci când a dat buzna în sala de clasă.

„Copiii au fost mutați într-o sală de clasă din spatele școlii, departe de animal”, a adăugat ofițerul Dobko.

[Sursa foto: Twitter- Poorsledding]

Citeste si: VIDEO| Un paznic a murit într-un hipermarket din Capitală, în timp ce încerca să prindă un hoț

Elanul a fost tranchilizat și transportat la un spital veterinar, unde urmează să fie tratat. Ulterior, acesta va fi eliberat în sălbăticie.

Citeste si: Povestea angajatului erou din SUA. A murit salvând o femeie care se blocase pe tiroliană: ,,Suntem întristați și cu inima frântă''

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI