El este Sorin Grecu, un sivitean de 47 de ani care isi traieste viata printre culori. Chiar daca nu are patalama la mana, este un artist!

Sorin Grecu – artist: „Aici ploua afara si nu avem umbrela si l-am facut pe nenea asta, sa stea sub umbrela”.

Marturie sta gardul casei, primul contact, indirect cu galateanul talentat. O femeie cu o cheie in gura a fost pictata pe poarta, cativa copaci intr-o parte si un om care se adaposteste de ploaie, in cealalta parte. Pentru fiecare desen, Sorin Grecu are si o poveste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sorin Grecu – artist: „Doamna cu cheia in gura, imi pierdeam mereu cheile si ca sa-mi aduc aminte unde-i cheia”.

Sorin Grecu – artist: „Am descoperit din clasa I am inceput sa zbarcai toate caietele si de acolo a inceput meseria.

Cand am inceput cu matematica, numai aritmetica nu era aia. Erau numai desene”. 

Sivitzeanul a continuat sa-si exerseze mana pe unde apuca... S-a dus chiar si la scoala de arte, dar a abandonat cursurile cand si-a dat seama ca stie mult mai multe decat il invatau profesorii. De-atunci, sa tot fie vreo 10 ani de cand Sorin Grecu infrumuseteaza casele oamenilor. A ajuns chiar si la Paris, tot datorita talentului sau.

Sorin Grecu – artist: „Am plecat in strainatate, dar am venit in Sivita”.

A COLORAT TOT SATUL!

Nu e om care sa treaca prin fata portii lui Sorin Grecu fara sa intoarca privirea spre operele de pe gard si de pe pereti. Cateva case mai la vale, la birtul din sat, tot mana lui Sorin a schimbat fata cladirii.

Peste doua saptamani, Sorin Grecu va pleca in Spania unde va picta interiorul unui restaurant din Madrid. Pana atunci, exerseaza cu carbunele, pe hartie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si