Anișoara Cioară, mama elevului de clasa a V-a, o acuză pe profesoara de engleză că i-a bătut fiul pe holul școlii, chiar de față cu ea.

Totul ar fi pornit de la faptul că fiul Anișoarei Cioară și-a falsificat testul la engleză cu pastă corectoare. Acesta a luat o notă mai mică, însă a vrut să le arate părinților lui că a fost nedreptățit de profesoară.

Mama elevului a vrut să îi ceară explicații profesoarei pentru depunctare și acum o acuză pe aceasta că i-a bătut copilul cu pumnii în piept. Totul s-ar fi petrecut chiar în fața femeii și, mai mult decât atât, scena ar fi fost văzută și de un învățător al școlii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii teribile ies la iveală după autopsiile dublei crime din Piatra Neamț. Cum a putut tatăl să-i facă asta fiului lui

"Doamna profesoară s-a năpustit cu pumnii asupra copilului meu, ținând strâns lucrarea smulsă de la mine. Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece! Vrei zece? Na, mă, zece! Îţi pun zece!… În urma loviturilor primite copilul și-a pierdut echilibrul", se arată în plângerea făcută de Anișoara Cioară la Inspectoratul Școlar Vrancea.

După tot acest scandal, conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă pentru a afla care este adevărul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si