Close sidebar
Close sidebar

Un elev a fost bătut de profesoară chiar în faţa mamei: "Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece!"

Mama unui elev din Focșani o acuză pe profesoara acestuia de limba engleză că i-a bătut copilul chiar în fața ei.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anișoara Cioară, mama elevului de clasa a V-a, o acuză pe profesoara de engleză că i-a bătut fiul pe holul școlii, chiar de față cu ea.

Totul ar fi pornit de la faptul că fiul Anișoarei Cioară și-a falsificat testul la engleză cu pastă corectoare. Acesta a luat o notă mai mică, însă a vrut să le arate părinților lui că a fost nedreptățit de profesoară.

Mama elevului a vrut să îi ceară explicații profesoarei pentru depunctare și acum o acuză pe aceasta că i-a bătut copilul cu pumnii în piept. Totul s-ar fi petrecut chiar în fața femeii și, mai mult decât atât, scena ar fi fost văzută și de un învățător al școlii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Detalii teribile ies la iveală după autopsiile dublei crime din Piatra Neamț. Cum a putut tatăl să-i facă asta fiului lui

"Doamna profesoară s-a năpustit cu pumnii asupra copilului meu, ținând strâns lucrarea smulsă de la mine.

Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece! Vrei zece? Na, mă, zece! Îţi pun zece!… În urma loviturilor primite copilul și-a pierdut echilibrul", se arată în plângerea făcută de Anișoara Cioară la Inspectoratul Școlar Vrancea.

După tot acest scandal, conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă pentru a afla care este adevărul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI