Unul dintre profesori ar fi fost tăiat la ochi și va fi supus unei intervenții chirurgicale, în timp ce celelalte trei victime au suferit răni uşoare, a declarat o sursă din serviciile de sănătate din Andaluzia.

Poliția spaniolă a transmis că atacatorul a fost reținut și că nu este pusă în pericol viața cuiva.

Citește și: Cine a ucis-o pe Pava LaPere, milionara de 26 de ani din topul Forbes al tinerilor cu afaceri în tehnologie? A fost găsită pe acoperișul clădirii în care locuia

Poliția și serviciile de urgență au fost chemate joi dimineața de la Institutul Elena García Armada în jurul orei 8.25.

Cum s-a produs incidentul sângeros din liceul din Spania

Un tânăr de 14 ani, al cărui nume nu a fost dat publicității, ar fi scos  un cuțit din rucsac la scurt timp după ce a sosit la școală, iar apoi a început să își atace colegii de clasă, potrivit publicației de știri ABC Sevilla.

Citește și: VIDEO- Scene incredibile într-o parcare din Arad. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de soțul gelos al unei femei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când a intervenit o profesoară să aplaneze conflictul, aceasta a fost înjunghiată în ochi, potrivit rapoartelor de presă, care adaugă că un al doilea cadru didactic care a sărit în ajutor a fost rănit de asemenea.

Canalul de televiziune Canal SUR a prezentat imagini cu părinții elevilor care s-au adunat în afara porților școlii, îngrijorați după aflarea veștilor.

Mama unui elev a spus postului TV că atacatorul ar fi avut două cuțite mari ascunse în rucsac și le-a scos în interiorul unei săli de clasă, după care și-a atacat colegii și profesorii, spunându-le că îi va ucide.

Adolescentul violent a fost arestat și se află în custodia poliției, potrivit The Independent.

Ce explicații există pentru atacul cu cuțite din liceu

Purtătorul de cuvânt al poliției, Adrian Dominguez, le-a declarat reporterilor: „Poliția l-a imobilizat pe suspect la etajul trei. Avea în posesia sa cele două cuțite folosite pentru a-și ataca profesorii și colegii”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vorbind cu agenția spaniolă de presă EFE, un elev a descris ce s-a întâmplat. El a spus: „A început să atace pe toată lumea, chiar și pe profesori. A vrut să îmi ucidă prietenul și l-a lovit și pe un alt prieten în antebraț”.

Cel mai plauzibil scenariu care circulă pe rețelele sociale are legătură cu faptul că atacatorul a fost supus unei hărțuiri constante din partea colegilor de clasă.

"Liceul Elena García Armada nu a făcut absolut nimic pentru a opri bullying-ul prin care a trecut zi de zi acest băiat. Nu justific actele sale, pentru ca e o nebunie, dar poate daca s-ar fi aplicat măsuri din timp, nu și-ar fi pierdut mințile", spune un părinte pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si