Mama elevului a fost cea care a sunat la 112 pentru a reclama faptul că fiul său a fost lovit de către un coleg.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe

”În temeiul sesizării, poliţiştii Staţiunii Snagov s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice, iar din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, la data de 27 februarie a.c.,

în jurul orei 11:00, fiul apelantei, în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în Şcoala Gimnazială "Profesor Ion Ioniţă", din satul Buriaş, comuna Periş, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un coleg, în vârstă de 14 ani”, a arătat sursa citată.

Citește și: VIDEO- Doi elevi din Ilfov s-au luat la bătaie în timpul orelor din cauza mărțișoarelor. Băiatul atacat a fost ajuns de urgență la spital

Un copil de clasa a III- a din Târgoviște terorizează școala

Mai mulți părinți din Târgoviște vor să organizeze un protest în fața DGASPC Dâmbovița din cauza problemelor provocate de „copilul teroare”. Elevul a lovit un coleg, iar anul trecut a alergat alt elev cu o foarfecă și este cunoscut din cauza problemelor disciplinare pe care le are față de toată lumea.

Citește și: Caz revoltător într-o școală. Un elev cu dizabilități a fost provocat să se arunce în gol de la etaj

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Copilul este cunoscut din cauza nenumăratelor abateri disciplinare, printre care alergarea unui coleg cu o foarfecă și lovirea altui elev. 

Elev de clasa a III-a- spaima întregii școli

Situație îngrijorătoare la Școala Gimnazială Nr. 5 Coresi din Târgoviște: un elev de clasa a III-a, cunoscut pentru abaterile disciplinare grave la adresa colegilor și cadrelor didactice, nu se oprește din a intra în belele.

Anul trecut a alergat un coleg cu o foarfecă, iar acum a lovit alt elev. Abaterile nu se opresc aici, deoarece copilul îi terorizează și pe profesori.

Citește și:  EXCLUSIV: Un copil de 16 ani s-a sinucis după ce a fost judecat pentru orientarea sexuală./”Trăim într-o societate în care acest subiect este considerat tabu”

Părinții elevilor de la școala din Târgoviște vor să organizeze un protest în fața sediului DGASPC Dâmbovița în privința acestei situații.

Cu toate acestea, părinții copilului nu recunosc că ar avea probleme cu el sau că elevul ar fi făcut toate acestea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si