Un elev de liceu din Bacău a amenințat cu cuțitul un profesor, în sala de sport. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fost dus la poliție pentru audieri și apoi a fost reținut.

Autoritățile din Bacău au fost sesizate în cursul zilei de miercuri, prin apel la 112, despre faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani a spus că, în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ din oraș, a intervenit pentru a aplana un conflict spontan între un elev și un cadru

didactic.

Tânărul avea asupra lui un cuțit.

Citește și: Profesorii ies în stradă și amenință cu greva generală

După incidentul șocant, elevul a fugit din școală

Oamenii legii au stabilit că elevul de 15 ani, în timp ce se afla în sala de sport, pe fondul unor discuții contradictorii cu dascălul, a scos din rucsac cuțitul cu care l-a și amenințat pe acesta.

După incidentul șocant, tânărul a părăsit școala și a luat arma cu el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Elevii s-au întors în bănci după vacanța de Paște

Polițiștii au stabilit faptul că un elev în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, a scos din rucsac cuțitul cu care l-a ameninţat pe profesor. După acest incident, elevul a părăsit incinta şcolii, abandonând și cuțitul.

Băiatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Citește și: O profesoară din Lugoj a primit 9 luni de închisoare, după ce a bătut un elev

Ce spun autoritățile

Oamenii legii l-au reținut pe tânărul de 15 ani care și-a amenințat profesorul cu cuțitul. 

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, de 42 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ, ar fi intervenit să aplaneze un comflict spontan între un elev şi un cadru didactic, elevul având asupra sa un obiect înțepător.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mai mulți elevi și profesori au fost evacauți în urma unui incendiu la o școală din Arad

La faţa locului, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 19 aprilie a.c.

un elev de 15 ani, aflându-se în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, ar fi scos din rucsac un obiect înțepător şi l-ar fi ameninţat pe acesta, după care a părăsit incinta şcolii, abandonând obiectul.

Citește și: O tânără de 14 ani a fost îndemnată de colegii ei să se sinucidă: „Omoară-te, nu-și dă seama nimeni!”

Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare”, se arată în comunicatul IPJ Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si