„Bună seara, Aş dori ca până de Crăciun (dacă se poate) să particip la o intervenţie alături de Poliţia Judeţului Hunedoara. Ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulţumesc frumos! Eduard”, a fost postarea adolescentului în vârstă de 15 ani.

Un elev de 15 ani le-a scris polițiștilor ce își dorește de Crăciun

Deși mesajul nu este unul pe care poliţiştii de la MAI să îl primească zilnic, aceștia au dat curs solicitării și au decis să-i facă pe plac băiatului de 15 ani.

 „Eduard a participat, alături de poliţişti, la opriri în trafic cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a putut să vadă cum are loc o testare alcoolscopică şi să afle ce riscă şoferii care încalcă legislaţia rutieră. Pe lângă activităţile de control în trafic, Eduard a participat, alături de poliţiştii rutieri şi la o solicitate pe numărul de urgenţă 112, la locuinţa unui hunedorean care a reclamat că fiul acestuia este recalcitrant”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si