Imaginile cu elevul în vârstă de 9 ani sărbătorit cu mare fast la școala „Miron Costin” din județul Bacău au ajuns virale pe rețelele de socializare. Imaginile video au stârnit un adevărat scandal în unitatea de învățământ. Videoclipul surprind un copil căruia părinții i-au făcut o surpriză, aducând în sala de clasă un cameraman, fotografi și o cântăreață de muzică populară. Materialul video a fost retras ulterior de pe internet.

Citește și: Experiment macabru făcut de un bărbat: s-a prefăcut mort, și și-a organizat singur înmormântarea

Părinții au angajat o cântăreață de muzică populară, animatori, dar și mai mulți cameramani și fotografi care au filmat și fotografiat întregul evenimentul.

Tatăl copilului este primar în județ

Tatăl elevului sărbătorit este Dragoș Boghian, edilul comunei Vultureni, din Bacău. Evenimentul a avut loc joi dimineață, 26 ianuarie 2023, iar scandalul a luat amploare după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Directorul unității de învățământ i-a convocat pe părinții elevului sărbătorit la școală pentru explicații, dar a cerut lămuriri și de la personalul care a permis pătrunderea animatorilor și a celorlalte persoane în școală și dacă a fost solicitat acordul părinților pentru filmarea care a fost realizată în clasă și publicarea ulterioară a imaginilor.

Citește și: Noi detalii din ancheta fraților Tate: fetele ar fi fost obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de 5 minute

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare.

Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere”, a transmis Anca Egarmin, inspectorul școlar general al ISJ Bacău, conform jurnaliștilor de la  adevarul.ro.

Citește și: Insecte vii și moarte într-un fast-food din Constanța. Unitatea a fost amendată și închisă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si