Un elev de clasa a şasea de la o şcoală din Vâlcea şi-a atacat colegul cu un cuţit ornamental de scrisori, informează Gazeta de Sud.

Citește și: VIDEO- Afaceristul care a sfidat legea, arestat. A fost depistat beat și cu permisul suspendat la volanul unui bolid neînmatriculat

Conducerea şcolii a demarat o anchetă imediat ce a aflat despre incident, scrie publicația citată.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între doi elevi de clasa a şasea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi s-ar fi agresat reciproc, apoi unul dintre ei a mers acasă într-o pauză, a luat un cuţit de scrisori şi s-a intors la şcoală.

Prima reacție a Poliției din Vâlcea după incidentul de la școală

Polițistii vâlceni au transmis că cercetează cazul de săvârșire a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Referitor la incidentul din data de 25 ianuarie a.c.,

care a avut loc între 2 elevi ai unei unități de învățământ din municipiul Drăgășani, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, potrivit IPJ Vâlcea.

A fost informată conducerea unității școlare în legătură cu incidentul.

Prima reacție a Poliției din Vâlcea după incidentul de la școală

Prima reacție a Poliției din Vâlcea după incidentul de la școală

Inspectoratul Școlar Vâlcea: Este un incident regretabil

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vâlcea a precizat că este vorba despre doi elevi de clasa a VI-a care, joi, s-ar fi luat la ceartă şi apoi la bătaie.

Ulterior, unul dintre ei, profitând că locuieşte în apropierea şcolii, s-a dus în pauză până acasă de unde s-a întors cu un cuţit pentru scrisori cu care ar fi încercat să-l lovească pe cel cu care a avut conflictul.

Băiatul ar fi fost însă oprit de către ceilalţi colegi de clasă, care au reuşit să-l imobilizeze.

"Este un incident regretabil, fiind vorba despre doi elevi foarte buni la învăţătură. Toţi cei implicaţi au fost audiaţi, iar astăzi (vineri, n.r.) am informat şi DGASPC-ul. Se vor constitui comisii la nivelul unităţii şi, evident, la finalizarea anchetelor se vor lua măsuri. Nu se pot tolera astfel de comportamente. Avem atâtea proiecte de prevenire şi combatere a violenţei în şcoli şi cu toate acestea încă avem astfel de incidente", a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Vâlcea, Mihaela Andreianu, citată de Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si