Close sidebar
Close sidebar

Un elev de clasa a 8-a s-a inecat intr-un rau din Mehedinti. Baiatul tocmai iesise de la examenul de Evaluare Nationala

Un copil s-a inecat intr-un rau din Mehedinti. Adolescentul de 15 ani, care este fiul unui consilier local, a mers, miercuri dupa-amiaza, sa faca baie in raul Topolnita, impreuna cu mai multi prieteni. Desi nu stia sa inoate, a vrut sa se bucure ca astazi terminase proba de matematica la Evaluarea Nationala. Baiatul a fost scos, fara suflare, din apa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescentul este fiul unui consilier local din simian. Dupa ce a iesit de la examenul de Evaluare Nationala, le-a spus parintilor sai ca merge sa cumpere o inghetata. Prietenii lui au povestit ca tinerii au baut un suc si, mai apoi, a plecat sa se racoreasca in apele raului Topolnita, informeaza Mediafax.ro.

Fara sa stie sa inoate, baiatul a intrat intr-o groapa din rau, unde se facusera excavatii. A incercat sa traverseze zona in care se afla groapa, insa nu a mai iesit la suprafata. Speriati, adolescentii au sunat la 112. Unul dintre prietenii sai a incercat sa-l salveze, dar nu a reusit. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de cautare-salvare si o barca cu motor. Pompierii au actionat cu accesoriile din dotare, persoana a fost recuperata in aproximativ 10 minute de cautari, in stare de inconstineta si predata echipajului Serviciului de Ambulanta”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, Raluca Tirca.

Timp de o ora, baiatul a fost resuscitat de medicii de la Ambulanta, care nu au putut sa-l readuca la viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI