Close sidebar
Close sidebar

Un elev din Barlad a ajuns la spital cu o gaura in cap, provocata de un coleg la ora de atelier

Un elev al Colegiului Tehnologic “Al. I. Cuza” din Barlad a ajuns la spital, in stare grava, fiind victima unui gest nepotrivit al unui coleg.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, in timpul orei de atelier, cand elevul de 17 ani s-a trezit cu o gaura in cap din cauza unei pile pe care un coleg de-ai sai ar fi aruncat-o pe un banc de lucru, de unde unealta a ricosat. Maistrul era la doi pasi de victima si tocmai se intorsese ca sa vorbeasca cu un alt elev, scrie Vremea Noua.

Conducerea liceului sustine ca acest gest regretabil a fost un accident nefericitsi neintentionat. Ba mai mult, victima ar fi fost prieten foarte bun cu elevul neatent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Profesorii spun ca a aruncat pila „din teribilism”. Protagonistii incidentului sunt in clasa a XI-a, la specialitatea „mecanica”. Victima a fost transportata la CPU Barlad, fiind transferat la Sectia de Neurochirurgie din Iasi.

Baiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral si hematom subdural si are o fractura infundata de craniu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI