Close sidebar
Close sidebar

Un elev din Bucuresti a fugit de acasa dupa ce un coleg l-a terorizat. Baiatul il batea si il trimitea la cersit pentru el. Ce s-a intamplat cu el?

Un caz de-a dreptul halucinant a avut loc in Capitala. Un baiat in varsta de 14 ani a fugit de acasa si timp de mai bine de doua saptamani nimeni nu a stiut nimic de el.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana la urma, baiatul a revenit la domiciliu si le-a spus parintilor o poveste terifianta. El le-a marturisit ca a plecat de acasa de teama unui colg de clasa care il batea constant si care il obliga sa mearga la cersit. La un moment dat a decis sa fuga pentru ca nu adunase suficienti bani din cersit si i-a fost frica sa se intoarca pentru a nu lua bataie de la cel care il teroriza. "Mi-a zis sa ma duc la el acasa, sa iau bicicleta si sa merg pe teren, adica la cersit. Am mers, dar am facut toata ziua doar 30 de lei, ceea ce nu-i convine si m-am gandit ca o sa ma bata", a povestit ingrozit pustiul.

Ingrozit, baiatul a decis sa se ascunda o zi, cand urma sa cerseasca din nou si spera ca va face mai multi bani, dar bicicleta i-a fost furata si atunci a decis sa nu se mai intoarca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Parintii l-au cautat timp de doua saptamani si l-au descoperit dupa ce pustiul a decis pana la urma sa ceara ajutor unui angajat al unui local din Bucuresti. Politia a fost anuntata si baiatul a ajuns din nou in sanul familiei.

Reprezentantii Scoli 279 din Bucuresti, scoala la care invata micutul, au luat o singura masura, aceea de a anunta Inspectoratul Scolar, asta desi toti stiau ca baiatul respectiv este agresiv.

Agresorul nu a mai trecut deloc pe la scoala dupa ce s-a aflat de aceasta poveste teribila. Acum, parintii si rudele celui agresat incearca sa rezolve aceasta problema, noteaza cei de la realitatea.net. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI