Close sidebar
Close sidebar

Un elev din Iași a fost bătut cu bestialitate de colegul său. Tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele: „Martorii au filmat, nimeni nu a intervenit”

Întâmplare halucinantă la o școală din Iași! Un elev a fost bătut cu pumnii și picioarele de colegul său, într-o pauză. Motivul conflictului este unul incredibil. Declarațiile mamei victimei.

Estera Maria,

Un elev din Iași a fost bătut cu bestialitate de colegul său. Tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele: „Martorii au filmat, nimeni nu a intervenit”

[Sursa foto: BZI]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini șocante la o școală din Iași, acolo unde un elev de clasa a VII-a a fost lovit cu brutalitate, cu pumnii și picioarele, iar apoi a fost trântit la pământ, printre bănci, de un coleg de clasă.

Cearta a pornit după ora de desen şi din cauza unui capac de la un tub cu lipici pe care agresorul i-l luase băiatului cu forţa. 

Totul s-a petrecut într-o pauză, sub privirile celorlalți elevi. În loc să intervină, aceștia au ales să filmeze scenele halucinante. După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea şcolii a întrunit o comisie de disciplină care anchetează acum cazul. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Un adolescent a fost găsit decedat în internatul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive

„A început să îl lovească tare cu picioarele”

Cearta dintre cei doi elevi de doar 13 ani a avut loc la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din Iași, marți, la data de 13 iunie. 

Mama victimei a povestit de unde a pornit totul, iar motivul este unul incredibil. Femeia a primit filmarea de la o altă mămică. Se pare că totul ar fi început de la un capac de lipici pe care agresorul l-a luat de la victimă, băiatul femeii.

„Eu lucrez tot în Alexandru, la o creșă. Am aflat de altă mămică, ce mi-a trimis filmarea. Am așteptat să iasă copiii de la școală și băiatul ca să-mi povestească ce a fost. Ei doi se mai certau uneori, dar asta e prea de tot. După ora de desen, din ce mi-au spus ceilalți elevi, copilul meu își strângea lucrurile, pensulele, iar colegul i-a luat capacul de la lipici.

Citește și: Studenții și elevii din România care vor primi 300 de lei pe lună. Anunțul Guvernului

Băiatul a insistat să i-l dea, voia să-și pună lipiciul în ghiozdan, însă colegul a ținut-o pe a lui și nu i-a înapoiat capacul. Văzând asta, și al meu i-a luat caietul, iar de aici au început să se împingă. Colegul a început să-l lovească tare cu picioarele, cu pumnii… Filmarea nu e completă, chiar au mai fost câteva schimburi între ei. Nu are urme pe față sau în alte zone, însă îl doare tare umărul. Nu am mers la medic, însă o să merg dacă durerea va persista”, a declarat Ana Moisa, mama copilului bătut, potrivit BZI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI