Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cristian Vantur are 19 ani si inca nu si-a dat Bac-ul, dar a fost admis la doua facultati: Facultatea de Informatica din Iasi si Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Tanarul a intrat la prima facultate anul trecut dupa ce a obtinut premiul intai la concursul de pre-admitere, iar acum a intrat si la Calculatoare dupa ce a castigat un maraton IT. Astfel, examenul de bacalaureat pentru el nu mai este un stres.  

" Concursul a fost greu, au fost probleme dificile, mulţi concurenţi buni. Aşa că sunt mândru de mine. Încă nu m-am hotărât dacă mă duc la Facultatea de Automatică şi Calculatoare sau Informatică", a spus tanarul pentru digi24.ro.

" Un elev strălucit al şcolii noastre, a avut nenumărate participări la etapa naţională a concursurilor de matematică, de informatică şi s-a clasat pe poziţii onorante", a spus dirigintele elevului.



Concursul a fost imparţit in patru probe, iar participantii au putut lucra singuri sau in echipa. Cei clasaţi pe primul loc au plecat acasă cu un premiu de 400 de lei şi vouchere la diferite magazine din oraş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si