Șapte elevi de liceu au fost reținuți în ancheta drogurilor vândute colegilor de liceu din București. Judecătorii nu i-au considerat pe tineri un pericol public, iar aceștia au recunoscut cu o seninătate aparte că în perioada tezelor și a bacului era timpul perfect de a face „afaceri”.

Din mărturiile elevilor, se pare că vânzarea drogurilor în licee în București este ceva cât se poate de normal.

Citește și: Proiect de lege: Jocurile de noroc vor fi interzise la parterul blocurilor și în localitățile mici

Printre cei arestați pentru trafic de droguri este și fiul expertului de la DNA. Trei dintre liceeni, inclusiv băiatul secretarului de stat de la Externe, au primit libertate condiționată.

„Au venit să îmi ia pulsul”

Un tânăr suspect de trafic de droguri a vorbit cu jurnaliștii foarte detașat despre vizita mascaților.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un cerșetor fals, pasionat de pariuri, care se dădea orb și cerea bani la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol în fața autorităților

„De ce au venit la mine acasă? Să mă controleze, nu ştiu, să îmi ia pulsul. Mama ce să zică săraca... le-a făcut cafea. E obişnuită săraca. Mi se pare nedrept ce se întâmplă aici. Adică iau o grupare de puştani. Ce ne văd? Pablo Escobar, El Chapo? Se mai fumează o iarbă... toată lumea fumează. E trafic de droguri că ne vedem şi noi seara să fumăm un joint?”
, a menționat tânărul pentru antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Procurorul care s-a răzbunat pe polițiști, pentru că l-au oprit și amendat în trafic, a fost din nou exclus din magistratură/ Avocat: ”Vasilescu o să ceară inclusiv daune de natură morală pentru harțuirea profesională”

Potrivit procurorilor, dealerii elevi au ajuns să își cunoască clienții foarte bine, fie în școli, fie în mediul online. Aceștia vindeau cocaina cu 500 de lei pe gram, iar canabisul cu 50.

Citește și: VIDEO- Trafic de droguri în liceele din Capitală! S-au efectuat percheziții la rețeaua care furnizează substanțe interzise tinerilor de bani gata

„Sunt elevi care distribuie, care cumpără, uneori vin fumați la școală. Din ce știu eu, e vorba de iarbă. Își caută printre elevi alți potențiali cumpărători”, a menționat un alt elev.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si