Close sidebar
Close sidebar

Un elicopter cu 16 persoane la bord s-a prăbușit în Rusia

Un elicopter cu 16 persoane la bord, dintre care 13 turişti, s-a prăbuşit în peninsula Kamceatka din Extremul Orient rus, a anunţat joi, într-un comunicat, guvernul local.

Razvan Ilie,

Elicopterul transporta turiști din Moscova și Sankt Petersburg [Sursa foto: ZeeNews.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elicopterul Mi-8 al companiei Vityaz-Aero s-a prăbuşit în zona lacului Kuril din rezervaţia naturală Kronotski, transmite presa internațională. Conform primelor informaţii, la bord se aflau trei membri ai echipajului şi 13 pasageri, toţi turişti.

Citeste si: Tragedie uriașă. Doi gemeni de 2 ani au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Elicopterul transporta turiști din Moscova și Sankt Petersburg, a raportat agenția de știri de stat RIA, care citează o sursă de la serviciul de urgență. RIA a mai informat că elicopterul ar f căzut în lac, conform ZeeNews.

Cel puțin 8 morți în tragedia aviatică

Agenţia Tass, care citează o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă, a transmis că opt din cele 16 persoane aflate la bordul elicopterului şi-au pierdut viaţa în accident.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O echipă de salvare a Ministerul rus pentru situaţii de urgenţă şi mai mulţi scafandri au fost trimişi la locul accidentului, conform Agerpres. Potrivit unei surse din ministerul local al sănătăţii, nouă oameni au fost salvați.

"Au fost găsite nouă persoane, toate sunt în viaţă", a declarat sursa pentru agenţia de ştiri Interfax, adăugând că operaţiunea de căutare continuă.

Citeste si: Explozie la un depozit de artificii din Zărnești. Un om a murit (VIDEO)

Elicopterul ar f căzut în lacil Kuril din regiunea Kamchatka [Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI