Close sidebar
Close sidebar

Un elicopter militar s-a prabusit in mare - La bordul aparatului de zbor se aflau cinci persoane

Un elicopter militar cu cinci persoane la bord s-a prabusit in mare. El a disparut de pe radare si la cateva ore distanta a fost gasit prabusit in mare, in apropiere de Larisa, in centrul Greciei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In momentul de fata nu se cunoaste starea de sanatate a celor cinci membri ai echipajului. "Nu stim nimic despre ei, dar cautarile sunt in curs", a declarat purtatorul de cuvant al Statului Major, colonelul Nikolaos Fanios.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat dupa descoperirea epavei a fost lansata o operatiune de salvare la care participa doua elicoptere militare si un avion al pompierilor.

Elicopterul de tip Huey UH-1H a decolat miercuri dimineata devreme din Larisa, cu destinatia Kozani, nord-vest, potrivit Statului Major.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI