Close sidebar
Close sidebar

Un elicopter militar s-a prăbușit în Peru. Cinci persoane au pierit în accidentul aviatic

Sfârșit tragic pentru cinci persoane aflate într-un elicopter militar. Aceștia au pierit în urma prăbușirii unui elicopter militar în Peru, informează miercuri DPA.

Alexandra Costea,

Un elicopter militar s-a prăbușit în Peru. Cincu persoane au pierit în accidentul aviatic

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rămpșițele elicopterului au fost găsite într-o zonă cu acces dificil din provincia Huarochiri, în centrul statului sud-american, au anunţat miercuri forţele aeriene.

Elicopterul militar avea la bord cinci soldaţi și a dispărut cu o zi în urmă.

Citeste si: Joe Biden și Vladimir Putin, discuții virtuale despre Ucraina şi alte subiecte disputate

Președintele din Peru, mesaj pentru militarii decedați

,,Regret profund moartea celor cinci membri ai echipajului elicopterului forţelor aeriene la Huarochiri. Şi-au pierdut viaţa la datorie. Le transmit condoleanţe familiilor", a declarat pe platforma Twitter preşedintele Pedro Castillo.

Cei cinci militari se aflau într-o misiune în slujba Ministerului Dezvoltării şi Incluziunii Sociale în momentul în care a avut loc accidentul.

Aeronava a decolat din capitala Lima şi avea ca destinație localitatea Pucallpa din regiunea amazoniană, după o escală la San Ramon, în districtul Junin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o studentă în anul II la medicină. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă în pădure

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI