UPDATE. Ministrul de interne de la Kiev a murit în urma accidentului aviatic.   Sunt 16 victime, potrivit unui bilanț provizoriu, inclusiv copii. Un elicopter s-a prăbușit, miercuri dimineața, în apropierea unei grădinițe din Brovary, regiunea Kiev, informează Pravda.com.ua.

Citește și: Unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie din istoria Rusiei vrea să lupte în război

Accidentul aviatic a provocat izbucnirea unui incendiu, iar rapoartele preliminare spun că există mai mulți morți și răniți.

Citește și: Volodimir Zelenski: 6 copii au fost scoși de sub dărâmături Dnipro

UPDATE: Cel puțin 16 persoane și-au pierdut viața, inclusiv copii. Alte 22 de victime ale accidentului se află la spital, inclusiv mai mulți copii din grădinița lovită.

Elicopter prăbușit lângă o grădiniță din Kiev

Kyrylo Timoșenko, adjunct-șef al biroului președintelui Ucrainei, a scris pe Telegram; "Brovary. O aeronavă tocmai s-a prăbușit pe o instalație de infrastructură civilă.

Stabilim informații cu privire la victime și circumstanțe"

„Un elicopter s-a prăbușit, s-a întâmplat în apropierea unei grădinițe. În prezent, 5 persoane au murit”, a transmis Iryna Prianyshnykova, purtătoarea de cuvânt a Poliției Naționale din regiunea Kiev, într-un comentariu pentru Ukrainska Pravda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În prezent există rapoarte cu privire la 5 victime și decese”, a mai spus Prianyshnykova care este la fața locului, iar jurnaliștii ucraineni încearcă să contacteze purtătorul de cuvânt al poliției pentru obține informații noi.

Citește și: FOTO/VIDEO- Infern la Dnipro, după ce un bloc de apartamente a fost lovit de o rachetă rusească. O mamă își urlă durerea: „Ticăloşilor. Vă blestem până la a şaptea generaţie”

După cum relatează sursa citată, Serviciul de Stat de Urgență, primarul, poliția și alte servicii sunt la fața locului.

Ulterior, șeful Administrației Militare a Regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, a confirmat că elicopterul a căzut în apropierea unei grădinițe și a unei clădiri rezidențiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si