Update 16.10: Potrivit bzi.ro, victimele sunt asistentul Gabi Sandu si medicul Dumea Mihaela de la SMURD, pilotul si copilotul. AI confirma ca elicopterul era romanesc: Este elicopterul nostru

Ministerul Afacerilor Interne din Romania a anuntat ca elicopterul prabusit era romanesc. "Am fost informati de autoritatile din Republica Moldova de disparitia elicopterului. Nu avea pacient la bord, ar fi disparut din zona Cantemir-Haragas.

Este elicopterul nostru. MAI se afla in contact cu fortele de interventie", au precizat oficiali din MAI, citati de Agerpres.

Update 15.40: Presa moldoveana a publicat si primele imagini de la locul accidentului, in care se vad resturile aparatului.

Update 15.19: Primarul din Haragas: "Sunt imagini zdrobitoare. Am depistat un picior, am depistat o mana, dupa care iar un picior. Primul cadavru l-am extras si dupa care au izbucnit flacarile”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ultima ora: Ministrul sanatatii din Republica Moldova: toti cei patru ocupanti ai elicopterului sunt morti.

Conform surselor citate de site-ul Unimedia, elicopterul s-a prabusit in zona localitatii Haragas, in apropierea frontierei cu Romania.

Un locuitor, martor al accidentului, a declarat presei moldovene ca doi membri ai echipajului sunt carbonizati, iar unul dezmembrat. Oficialii insa nu dau ca sigur decat un singur mort, care nu a fost identificat.


Elicopterul a disparut de pe radar la ora 14:13 in apropierea satului Haragis, raionul Cantemir. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si echipaje SMURD.

Echipajul era format din 4 cetateni romani: pilotul, copilotul, medicul si paramedicul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si