Close sidebar
Close sidebar

Un excavator a întrerupt somnul turiștilor din Eforie Nord

În miez de noapte, cei cazați lângă plajă au fost treziți de un excavator . Utilajul efectua lucrări la 50 de metri de plajă.

Diana Bostan,

Nopţi de coşmar pentru turişti, pe litoral. În Eforie Nord [Sursa foto: ordinea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Turiștii din Eforie Nord au plătit bani grei pentru a se bucura de o cameră cu vedere la mare și de liniștea valurilor. Dar liniștea a fost întreruptă de zgomotul unui excavator ce efectua lucrări lângă plajă.

Atmosfera este una de șantier în fiecare seară.

În Eforie Nord, la doar 50 de metri de plajă, un excavator mută nisipul în mare, aceste lucrări fiind imposibile în timpul zilei din cauza fluxului de turiști. Dar asta face ca turiștii să îndure nopți de coșmar.

Autoritățile nu au venit cu o soluție pentru zgomotul și mirosul de motorină, știu că deranjează liniștea publică, însă nu au altă soluție.

Citeste si: Petrecere de 5 stele pe litoral

Peste 200.000 de turişti pe litoral, la sfârşit de sezon.

Românii au luat cu asalt litoralul, iar acest lucru s-a văzut în cozile de la restaurante, baruri și până în zona de șezlonguri. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un flux mare de turiști s-a înregistrat la Costinești, acolo unde nu aveai loc nici măcar în apă, iar plaja era plină de turiști dornici de distracție.

Deși vara e pe sfârșite, reprezentanții din turism se așteaptă ca în perioada următoare să fie la fel de aglomerat, și pe seama faptului că prețurile încep să scadă.

Citeste si: Alertă pe litoral. Baie cu prețul vieții

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI