Concret, nominalizatul la Grammy Latino a povestit că este în agonie din cauza unor reacții adverse la niște vitamine, pe care le-a luat fără a consulta un medic. Vedeta ajunsese la un spital din Mexic în stare critică. După doar câteva ore a fost transferat Pioneers Memorial Hospital din California.

Vizibil în suferință, Jerry Demara mărturisește cum a început să se simtă foarte rău imediat după ce și-a autoadministrat injecțiile: „Sunt în spital, am o problemă, la fese.

Din greșeală, trei zile la rând mi-am administrat vitaminele în același loc. Acum două zile am luat ultima doză. De șase ore nivelul de durere a ajuns la 12”, spune tânărul.

La doar 48 de ore de la înregistrarea postată pe Facebook, Demara a murit

Aceste vitamine, despre care se crede că îți dau multă energie, sunt foarte populare printre vedetele de peste Ocean. Jerry Demara a mai povestit și faptul că angajații spitalului din Mexic s-a purtat foarte urât cu el: „M-au ignorat timp de o oră deși mă durea totul. Acolo sunt niște niște oameni răi”, precizează artistul de abia respirând.

48 de ore mai târziu Jerry era mort. Reprezentanții spitalului din Mexic au declarat, pentru sursele locale, că nu au putut face nimic pentru el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Soția sa devastată a postat marți un mesaj Facebook în care a scris: „Familia și prietenii dragostea vieții mele se bucură deja de gloria lui Dumnezeu, vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre”.

Citeste si: Reacția pe care a avut-o Gheroghe Dincă după ce a aflat că tatăl Luizei Melencu a decedat

Citeste si: Dosar penal deschis în urma apariţiei imaginilor de la Spitalul din Reşiţa cu bolnavi nesupravegheaţi

Infectarea cu noul coronavirus poate fi cauza morții acestuia

Potrivit site-ului Billboard, acesta a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Cu toate acestea, cauza morții nu a fost încă confirmată.

Demara, pe numele său real Gerardo, a devenit faimos după ce a concurat la „The Voice Mexico” în 2012, apoi a fost nominalizat pentru ”Cel mai bun album Banda” la premiile Grammy latine din 2018 pentru „Brindemos”.

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si