Adrian Blidaru, unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon Exatlon Romania, este, acum, fericit până peste paoate și are toate motivele din lume: partenera lui de viață, Nicole, urmează să devină mamă și să-i dăruiască fostului concurent al show-ului fenomen o fetiță.

”Da, e adevărat. Nicole este însărcinată, în cinci luni. Suntem fericiți și suntem bucuroși că totul este foarte bine, sarcina decurge perfect.

Ea (râde, n. red.) este bucuroasă și că nu s-a îngrășat”, ne-a spus, în exclusivitate, Adi Blidaru, Faimosul celui de-al doilea sezon. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Adi Blidaru, acum sunt și mai bucuroși pentru că au aflat că vor avea o fetiță. ”Vom avea o fetiță, s-a decis să îi punem numele de Alma. Oricum, amândoi suntem nerăbdători să o vedem pe micuță, cu atât mai mult cu cât Vali își dorea foarte mult să avem un copil. Nu cred că va fi complicat pentru mine, am experiență, așa că o voi ajuta din greu la fiecare pas”, ne-a mai spus Adi Blidaru, Faimosul din cel de-a doilea seozn al Exatlon România.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În altă ordine de idei, cei doi îndrăgostiți au decis să sărbătorească veștile bune cu o scurtă vacanță, la mare. ”Am decis să ne relaxăm câteva zile la mare, să scăpăm de stres, acum că știm că totul este bine și cu sarcina”, ne-a mai spus Adi Blidaru.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adrian Blidaru, Faimosul de la Exatlon, în națională României de Baschet

Adrian Blidaru este jucător profesionist de baschet, a reprezentat echipa națională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat în cei 25 de ani de carieră sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanța, Farul Constanța, CSU Cuadripol Brașov, Asesoft Ploiești, CS Otopeni, Târgu Mureș, Steaua București, BCM Pitești. Are în palmares 6 titluri de campion național, 5 cupe ale României și e câștigător al FIBA Europe Cup.  “Referitor la Exatlon, nu am plănuit nimic dar, că un făcut, cu o luna înainte de a află că o să particip, am început să mă antrenez, atât în sala, cât și afară, și să am un regim de viață sănătos. Întru în concurs cu gândul de a ieși cât mai târziu, chiar ultimul!(...) Sunt născut să fiu lider, pe lângă acest aspect, eu am fost playmaker în baschet, asta înseamnă să îi pui în valoare pe ceilalți, dar și  să dai ultima lovitură, pasă decisivă, și cred că asta voi face. Îmi voi ajută colegii, dar ultima lovitură vreau să o dau eu”, a spus Adrian Blidaru când a intrat în echipa Faimoșilor de la Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si