Un incident dramatic a avut loc pe mare, în Filipine. 120 de persoane au văzut cum feribotul în care se aflau este cuprins de flăcări.  

Accidentele maritime sunt comune în arhipelagul filipinez, din cauza furtunilor frecvente, a navelor prost întreținute sau supra-aglomerate. 

Citește și: Un yacht a luat foc pe Dunăre, în Mehedinți

Un yacht a luat foc pe Dunăre, în Mehedinți

Incendiu pe Dunăre, la un yacht, pe raza localității Dubova. Cinci echipaje de pompieri intervin la fața locului pentru aducerea la mal a acestuia. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum la compartimentul motor.  

Citește și:  Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Un incendiu a avut loc, marți seară, la o navă aflată în zona de ancoraj numărul 1 a Portului Constanţa. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit. Autoritățile au comunicat faptul că incendiul s-a produs la bordul unei nave sub pavilion Panama, care   transporta uree   . 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au comunicat faptul că incendiul s-a produs la bordul unei nave sub pavilion Panama, care   transporta uree. 

Citește și:   La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

“Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spaţiilor de locuit şi din fericire a fost lichidat în scurt timp. Din

cauza fumului dens şi a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenţia navelor ARSVOM pentru  preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistenţă medicală.

Din fericire toţi membrii echipajului sunt în siguranţă şi nu a fost nevoie să evacuaţi”, se arată în comunicat. 

Citește și:   Și-a pus viața în pericol și a salvat o altă viață! Un pompier din Mehedinți a scos un cățel din flăcările unui incendiu izbucnit la un bloc din Drobeta Turnu Severin

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ofiţerii din cadrul Căpitaniei Portului Constanţa au anunțat faptul că vor desfășura o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

O tânără din Corabia a vrut să se sinucidă aruncând-se în apa din zona Portului Turistic Corabia. Polițiștii nu au stat pe gânduri și au sărit imediat după ea pentru a o salva.

Polițiștii din Corabia au salvat o tânără care a vrut să comită o faptă de suicid. Fata  s-a aruncat în apele din zona Portului Turistic Corabia, însă, autoritățile au reușit să o salveze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si