Seceta a distrus zeci de culturi, iar oamenii, dar mai ales fermierii sunt disperați pentru a-și salva culturile. Bărbatul spune că seceta l-a determinat să facă acest gest, așa că a făcut un baraj ca apa să nu mai ajungă în aval.

Citeste si: Imagini inedite cu Apele Dunării. Au secat atât de tare, încât se văd rămășițele vapoarelor din Al Doilea Război Mondial

Cu ajutorul unei motopompe și a unui furtun, fermierul și-a irigat timp de o săptămână, cele 80 de hectare de porumb, cartofi și grâu.
Oamenii care au terenurile la vale de cele lucrate de arendaş s-au trezit că la ei nu mai ajunge nici măcar un strop de apă şi au făcut plângere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dezastru în agricultură din cauza secetei. Peste 100.000 de hectare de culturi agricole au fost afectate

Dunărea a secat atât de tare încât se văd rămășițele unui vapor

Situația nu este una tocmai bună în   țara noastră. Experții au publicat imagini de la a doua cea mai mare hidrocentrală de pe Dunăre: Porțile de Fier II. Din cauza secetei, apele fluviului au secat atât de mult încât aici se văd inclusiv rămășițele unor vapoare din Al Doilea Război Mondial.

Citește si:  VIDEO| Lipsa apei calde a făcut ca vânzările de oale și ligheane să explodeze în București

Dunărea a secat foarte mult. Acum se văd epavele vapoarelor din Al Doilea Război Mondial. Directorul Agenției Naționale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF)- Filiala Dolj, Veta Păsculescu, a declarat că nivelul mic al fluviului se află la un minus de 101 centimetri, situație fără precedent în ultimii 70 de ani. 

Citeste si: VIDEO| Lipsa apei calde a făcut ca vânzările de oale și ligheane să explodeze în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si