În Timiş, în ultimele 24 de ore, au fost raportaţi 33 de pacienţi cu Covid.

Opt pacienți din Timiș sunt în stare gravă

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, un focar de Covid-19 a fost deschis marți, la Spitalul Județean Timișoara. Au fost depistate patru cazuri, la pacienți internați pe secția Gastroenterologie. 

Citeste si: Sorin Oprescu a fost plasat sub control judiciar. Fostul primar va rămâne liber până la următorul termen de judecată

Ultimul focar, în Timiş, s-a închis în data de 26 aprilie.  

DSP Timiş a raportat 33 de noi cazuri de Covid-19 depistate în ultimele 24 de ore, după efectuarea a 765 de teste din care 497 teste rapide. Nu au fost raportate decese. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: 152 de cadavre ale unor combatanţi ucraineni au fost descoperite într-un furgon în oţelăria Azovstal

În Timiş, rata de infectare cu coronavirus este de 0,29 la mie. Sunt 35 pacienţi cu coronavirus internaţi în spitalele din Timiş, dintre care 8 în Terapie Intensivă. 

De la începutul pandemiei, în Timiş s-au înregistrat 153.081 infectări cu coronavirus, iar 2.039

de oameni au decedat. 

Bilanț coronavirus: 491 cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat marţi 491 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Au fost raportate 6 decese, unul fiind anterior intervalului de referinţă.

"În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 491 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 303 mai mult faţă de ziua anterioară.

74 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare", a transmis MS.

În municipiul Bucureşti au fost raportate 94 de cazuri noi, în Timiş- 33, Iaşi- 31, luj- 27, Braşov şi Ilfov- 20, Maramureş- 18, Bacău- 16, Galaţi- 13. Majoritatea judeţelor au raportat sub zece cazuri fiecare sau 0 cazuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si