Close sidebar
Close sidebar

Un focar de Covid a fost confirmat în judeţul Timiş, după mai bine de o lună

Un focar de Covid-19 a fost raportat la Spitalul Judeţean Timişoara, după mai bine de o lună de la închiderea ultimului focar în Timiş. Este vorba de patru pacienţi diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, la secţia de Gastroenterologie.

Laura Macovei,

Un focar de Covid a fost confirmat în judeţul Timiş, după mai bine de o lună

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Timiş, în ultimele 24 de ore, au fost raportaţi 33 de pacienţi cu Covid.

Opt pacienți din Timiș sunt în stare gravă

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, un focar de Covid-19 a fost deschis marți, la Spitalul Județean Timișoara. Au fost depistate patru cazuri, la pacienți internați pe secția Gastroenterologie. 

Citeste si: Sorin Oprescu a fost plasat sub control judiciar. Fostul primar va rămâne liber până la următorul termen de judecată

Ultimul focar, în Timiş, s-a închis în data de 26 aprilie.  

DSP Timiş a raportat 33 de noi cazuri de Covid-19 depistate în ultimele 24 de ore, după efectuarea a 765 de teste din care 497 teste rapide.

Nu au fost raportate decese. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: 152 de cadavre ale unor combatanţi ucraineni au fost descoperite într-un furgon în oţelăria Azovstal

În Timiş, rata de infectare cu coronavirus este de 0,29 la mie. Sunt 35 pacienţi cu coronavirus internaţi în spitalele din Timiş, dintre care 8 în Terapie Intensivă. 

De la începutul pandemiei, în Timiş s-au înregistrat 153.081 infectări cu coronavirus, iar 2.039

de oameni au decedat. 

Bilanț coronavirus: 491 cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat marţi 491 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Au fost raportate 6 decese, unul fiind anterior intervalului de referinţă.

"În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 491 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 303 mai mult faţă de ziua anterioară.

74 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare", a transmis MS.

În municipiul Bucureşti au fost raportate 94 de cazuri noi, în Timiş- 33, Iaşi- 31, luj- 27, Braşov şi Ilfov- 20, Maramureş- 18, Bacău- 16, Galaţi- 13. Majoritatea judeţelor au raportat sub zece cazuri fiecare sau 0 cazuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI