Close sidebar
Close sidebar

Un fost fotbalist din Vrancea face cea mai buna paine din oras: "M-am apucat de framantat, mi-a iesit din prima si de atunci am inceput sa fac paine"

Cine a zis ca barbatii sunt cei mai buni brutari, mare dreptate a avut: un fost fotbalist din Vrancea confirma aceste spuse. Face cea mai buna paine din zona - gustoasa, crocanta si mai ales naturala. El o plamadeste, el o coace si tot el o vinde.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

El e Bogdan Tuchilus, pasionat de sport, dar si brutar cu har! Secretele meseriei le-a invatat... in lipsa soacrei!

 Bogdan Tuchilus – brutar: “ Am ramas fara paine. M-am apucat de framantat, mi-a iesit din prima si am inceput sa fac paine de atunci”.

In fiecare dimineata, Bogdan se trezeste la ora 4.00 si incepe sa framante aluatul. Cat coca sta la dospit, da drumul la cuptorul pe lemne, pe care "il hraneste" cu stinghii uscate. La munca lui pun umarul sotia, mama si soacra!

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Cristina Tuchilus- sotia lui Bogdan: “E ceva foarte placut. Fac in fiecare zi lucrul asta, il fac cu drag. Am invatat de la mama mea cum sa impletesc painea in trei, in patru, in cinci si imi place”.

Valerica Ionita- soacra lui Bogdan: “ Reteta o are de la mine. Chiar daca o mai dau la altcineva, daca nu simte la framantat, nu iese ca painea noastra. De aceea asta este cea mai buna”.

In epoca E-urilor si a chimicalelor, in casa familiei Tuchilus miroase mereu ca pe vremea bunicilor. Cei care ii trec pragul ca sa guste din painea dolofana se intorc iar si iar, ca sa mai ia!

Bogdan vrea sa-si deschida o brutarie cu fonduri europene si sa se apuce si de cozonaci. Pana atunci, vinde produsele gustoase, cunoscutilor. Painea impletita la tava, facuta de el a primit deja atestat de la Directia Agricola Vrancea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI