Marius Todericiu, fost portar la FC Brașov și la loturile naționale, a fost găsit fără suflare în casa lui din Germania. Publicația Bzb.ro a relatat pe larg condițiile în care și-ar fi pierdut viața fostul fotbalist.

Citeste si: VIDEO| Două milioane de pelerini la Mecca. Măsurile de securitate sunt fără precedent

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Fostul portar al lui FC Braşov, Marius Todericiu, a fost găsit decedat, în cursul zilei de joi, poliţiştii din Germania, acolo unde locuia de aproape trei decenii, precizând că ar fi vorba despre o sinucidere.
Braşoveanul în vârstă de 49 de ani a fost junior la Tricolorul Braşov, fiind portar al lotului UEFA 1988, debutând apoi în Divizia A pentru FC Braşov. A plecat în Germania, unde a evoluat pentru formaţiile Kickers Offenbach, 1. FC Schweinfurt 05, FSV Salmrohr, SC Weismain, 1. FC Schweinfurt 05, TSV Crailsheim şi SV Waldhof Mannheim, în tricoul acesteia din urmă jucând chiar şi în 2.Bundesliga.
De asemenea, în sezonul 2000-2001 a evoluat pentru trupa israeliană Hapoel Ironi Rishon Le’Zion FC.”,

a notat sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si