Fostul jandarm din Câmpulung Moldovenesc este trimis în judecată sub acuzația mai multor infracţiuni, printre acestea, cea principală fiind aceea de trafic de minori. Mai mult, bărbatul este acuzat și de exploatare sexuală, proxenetism, întreținerea unui act sexual cu un minor.

Citeste si: Polițiștii ieșeni, în alertă din cauza unui prosop. Au crezut că este semnul lui Putin

Conform investigatorilor care se ocupă de caz, fostul jandarm ar fi recrutat, transportat şi adăpostit minore cărora le-ar fi intermediat relaţii intime cu diverşi clienţi găsiţi de către el şi de către iubita lui de

la acea vreme.

În dosar sunt cercetați jandarmul și iubita sa de la acea vreme

Activitatea infracțională ar fi luat naștere la sfârşitul anului 2016, perioadă în care fostul jandarm i-ar fi propus unei fete minore să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi în schimbul unei sume de bani. Suma obținută de minoră urma să fie împărţită între jandarm și aceasta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Polițiștii din Dorohoi, uimiți după ce au oprit un bărbat de 91 de ani care se afla la volan

Faptele comise de individ au ieşit la iveală abia în anul 2019, iar în prezent dosarul de caz se află pe masa judecătorilor. Mai mult, se pare că fostul jandarm a plecat în afara țării în urmă cu mai mult timp.

În dosar este cercetată şi partenera lui de la acea vreme. 

Citeste si: VIDEO- Dosar penal după ce un șofer STB a coborât din autobuz și a agresat un biciclist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si