Crima șocantă s-a petrecut în comuna gorjeană Turburea, în seara de 26 martie 2022.  Un bărbat în vârstă de 55 de ani, și-a omorât atunci soția cu sânge rece, pe fondul unui episod de gelozie.

Medicii legiști au găsit pe trupul femeii zeci de răni

Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că în ziua dinaintea crimei și-a văzut soția în curtea casei însoțită de fratele lui, într-o ipostază intimă.

Între cei doi s-a iscat un scandal, în timpul căruia soția ar fi recunoscut că a mai avut relații extraconjugale și cu alți bărbați din comună.

Orbit de gelozie, acesta și-a lovit soția cu bestialitate, i-a sărit în repetate rânduri cu picioarele pe piept, apoi a mușcat-o până la sânge.

Citeste si: Surpriza de proporții făcută de o tânără angajată să cânte la nunta fostului ei iubit care a înşelat-o

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În timpul necropsiei, medicii legiști au găsit pe corpul femeii zeci de răni, cele mai multe prin mușcare. Criminalul a sfâșiat-o din cap până în picioare pe femeie și a mușcat-o inclusiv de urechi, de față, de sân, de pubis, de picioare și de mâini.

În plus, femeia avea ficatul, coastele și plămânii zdrobiți. 

A fost condamnat la 25 de ani de închisoare

De altfel, legiștii nu au putut să stabilească exact care a fost rana care a dus la decesul victimei, în certificatul medicolegal fiind menționată o lungă înșiruire de leziuni fatale. 

Citeste si: Avocata familiei Melencu, dezvăluiri bombă în cazul Caracal. ”Între poliție și Dincă s-au schimbat 29 de SMS-uri, care au dispărut de la dosar”

”(…) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei. Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, se arată în actul de acuzare.

Citeste si: Un bărbat a furat o mașină de peste 130.000 de euro din Germania și a adus-o în România

Bărbatul a fost arestat preventiv și trimis în judecată în luna mai 2022. Acum, judecătorii au decis să-l condamne la 25 de ani de închisoare, însă sentința nu este una definitivă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Alertă în magazine: un tip de oțet, retras de pe rafturile magazinelor

Victima fusese agresată în mod repetat de soțul ei și a cerut în luna februarie a acestui an și un ordin de protecție, însă bărbatul nu l-a respectat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si