In luna octombrie 2013, Alexe a fost prins de catre procurorii DIICOT Craiova cand lua 750 de euro de la o persoanapentru a facilita introducerea in penitenciar a unor telefoane mobile pentru detinuti.
Procurorul de caz declara atunci: "Alexe era ofiţerul care coordona întreaga activitate, atât a deţinuţilor aflaţi în penitenciar prin intermediul telefoanelor pe care aceştia le primiseră, cât şi a persoanelor din afara penitenciarului care îl sprijineau în desfăşurarea activităţilor infracţionale, în acest sens apelând la sprijinul a două persoane de încredere ce se ocupau cu colectarea aparatelor telefonice şi a sumelor
de bani pretinse”.
Fostul ofiter a fost denuntat de o femeie careia ii ceruse 600 de euro cu promisiunea ca va interveni la membrii comisiei pentru schimbarea regimului de detentie al fratelui sau.
Din luna octombrie 2013 până în aprilie 2014, Alexe a fost arestat preventiv, iar în 16 aprilie s-a dispus arestul  la domiciliu. Din luna iulie 2014 şi până în prezent, Andy Valentin Alexe s-a aflat sub control judiciar.

In luna octombrie 2013, Alexe a fost prins de catre procurorii DIICOT Craiova cand lua 750 de euro de la o persoana pentru a facilita introducerea in penitenciar a unor telefoane mobile pentru detinuti.

Procurorul de caz declara atunci: "Alexe era ofiţerul care coordona întreaga activitate, atât a deţinuţilor aflaţi în penitenciar prin intermediul telefoanelor pe care aceştia le primiseră, cât şi a persoanelor din afara penitenciarului care îl sprijineau în desfăşurarea activităţilor infracţionale, în acest sens apelând la sprijinul a două persoane de încredere ce se ocupau cu colectarea aparatelor telefonice şi a sumelor de

bani pretinse”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fostul ofiter a fost denuntat de o femeie careia ii ceruse 600 de euro cu promisiunea ca va interveni la membrii comisiei pentru schimbarea regimului de detentie al fratelui sau.

Din luna octombrie 2013 până în aprilie 2014, Alexe a fost arestat preventiv, iar în 16 aprilie s-a dispus arestul  la domiciliu. Din luna iulie 2014 şi până în prezent, Andy Valentin Alexe s-a aflat sub control judiciar, scrie news.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si