Close sidebar
Close sidebar

Un fost om de afaceri a fost găsit mort în locuința sa din Târgu Jiu

Un fost om de afaceri, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort într-o locuință din zona Lido.

Diana Puiu,

Un fost om de afaceri a fost găsit mort în locuința sa din Târgu Jiu

[Sursa foto: ziaruldevrancea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sfârșit tragic pentru un om de afaceri. Viața lui s-a ruinat după ce afacerea sa a dat faliment treptat. Vorbim de unul dintre oamenii de afaceri din Târgu Jiu, care a deschis magazine în cartierul 9 Mai.

Citește și: S-a spânzurat în clădirea abia cumpărată. Sfârșitul unui om de afaceri

După ce firma sa a dat faliment și banca i-a pus sechestru pe restul bunurilor, bărbatul ar fi rămas doar cu o mică locuință. După toate aceste tragedii, locuința i-a fost afectată de un incendiu puternic, iar acesta a fost ajutat de vecini pentru a-și reface locuința.

Citește și: Cinci tenismene din România, pe tabloul principal de la Australian Open 2023. Cu cine vor juca în primul tur

„Din verificările preliminare, nu au fost identificate urme de violență asupra bărbatului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabiliri cu exactitate a cauzelor decesului", au transmis reprezentanții Poliției Gorj, potrivit sursei citate.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește și: Un cunoscut om de afaceri a fost condamnat la închisoare pe viață în Egipt

S-a spânzurat în clădirea abia cumpărată. Sfârșitul unui om de afaceri

Un afacerist de 51 de ani a cumpărat o clădire, apoi s-a spânzurat în ea.

Acesta era originar din Bascov.

Vasile Romeo M, un afacerist în vârstă de 51 de ani, originar din Bascov, a fost găsit spânzurat zilele trecute, în locuința abia cumpărată. Acesta se afla în arest la domiciliu, iar cu o seară înainte se certase crunt cu concubina.

Citește și:  Un jandarm a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, în Constanța

În vara anului trecut, acesta a fost implicat într-un scandal la  clubul Duet, din cauza dedicațiilor date la lăutari. După ce au plecat din club, cel cu care se certase l-a chemat la locuința sa, unde a avut loc o nouă altercație, în timpul căreia Vasile Romeo M. l-a înjunghiat cu un cuțit pe care îl avea asupra lui.

Citește și:  Un copil de şase luni a fost găsit mort în locuinţa părinţilor, fără urme de violență pe corp. Poliția a dechis o anchetă

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI