Sâmbătă, un fost chestor de poliție a fost găsit mort în camera de hotel în care se afla. Cea care a dat vestea a fost chiar soția sa.

Bărbatul ieșise la pensie

Brabatul era adjunct in cadrul Politiei Romane, acum fiind iesit la pensie.

Citește și: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie i-a explodat în față

Mai multe ambulanțe și mașini de poliție s-au deplasat la fața locului. Din păcate nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul. Se pare că acesta nu avea urme de violență pe corp. 

Polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a murit bărbatul.

Soția bărbatului decedat le-a spus polițiștilor că în trecut acesta ar fi deținut funcția de adjunct al șefului IGPR și că ar fi ieșit la pensie în anul 2004.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Difuzarea filmului ,,Romina, VTM'' a fost întreruptă, după ce spectatorii s-au luat la bătaie. Forțele de ordine au intervenit

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un creator de modă a fost găsit mort într-o cutie de metal

Tragedie în cazul unui cunoscut cretor de modă din Eldoret, activist LGBTQ. Bărbatul a fost găsit mort într-o cutie de metal aruncată pe marginea unui drum din Kenya.

Citește și: VIDEO- O asistentă din Marea Britanie a otrăvit șapte bebeluși cu insulină

„Nu știm deocamdată de ce a fost ucis în acest fel. Experții se ocupă de această chestiune", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Resila Onyango, potrivit BBC.

Organizațiile pentru drepturile omului din Kenya susțin că  uciderea bărbatului  ar putea avea legătură cu apartenența la grupul LGBTQ.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si