Un fost agent de poliție din Braşov, angajat în trecut la Secţia 5 din municipiu, a fost prins, joi, 7 septembrie 2023, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină.

Citește și: Polițistul care a lovit cu mașina o femeie în Caracal a fost reținut. Bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive

Fostul om al legii a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Fostul polițist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un fost polițist din Brașov a fost prins în flagrant transportând droguri. Bărbatul era cunoscut de cetățeni pentru activitățile ilegale

Un fost polițist din Brașov a fost prins în flagrant transportând droguri. Bărbatul era cunoscut de cetățeni pentru activitățile ilegale

[Sursa foto: istock.com]

Bărbatul nu este la prima abatere de acest fel. Fostul polițist este cunoscut în oraș pentru activitățile sale ilegale

În urmă cu puțin timp, același fost polițist a fost prins în timp ce circula cu viteza de 240 de kilometri la oră pe o stradă din municipiu, foștii lui colegi luând decizia de a-i suspenda permisul de conducere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J.

BRAŞOV", au transmis reprezentanții IPJ Brașov, citați de jurnaliștii de la  news.ro

Citește și: Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai riscă închisoare pe viață/ Avocat: ”Am cerut parchetului să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu în omor calificat”

"De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului.

Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale", se mai arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Braşov.

Mai mult, conform jurnaliștilor locali, fostul polițist brașovean era cunoscut de locuitorii orașului pentru activităţile sale în sfera infracţională.

Ziua aplica legea, iar noaptea o încălca

Procurorii DIICOT susțin că tânărul polițist ar fi jucat un dublu rol: ziua aplica legea, iar noaptea o încălca.

Procurorii aveau date că acesta era atât consumator, cât şi dealer de droguri”, potrivit Antena3.

Bărbatul s-ar fi folosit de uniforma MAI și în afara orelor de program, atunci când aveau loc tranzacțiile. Fostul agent ar fi fost monitorizat de 6 luni. În cursul zilei de joi, anchetatorii au făcut 29 de percheziții și au găsit mai multe plicuri cu droguri.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Bărbatul nu a fost găsit acasă, ci a fost oprit în trafic.

Suspecții foloseau o aplicație tip chat, în cadrul căreia a fost creat un grup dedicat persoanelor care doreau să achiziționeze, respectiv să comercializeze droguri de risc și de mare risc”, a spus Daniel zontea, IPJ Brașov.

Tânărul, un împătimit al vitezei

Apropiații bărbatului spun despre acesta că este un tânăr rebel, împătimit al vitezei. În aprilie a fost prins în timp ce conducea cu 240 km/h prin Brașov și a rămas fără permis de conducere.

Colegii spun că încă din 2020 erau semnale cu privire la comportamentul ieşit din tipare. Avea foarte des alte tipuri de maşini, maşini scumpe, petreceri la cluburi, comportament ciudat care trăda un consumator. Avea absenţe la serviciu”, potrivit Cosmin Andreica, Europol.

Citește și: VIDEO- Pieton lovit de un șofer polițist. Conducea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si