Alan García, fostul președinte al Peru, a încercat să își pună capăt zilelor în această dimineață, chiar în timp ce poliția încerca să îl rețină. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în legătură cu un dosar de corupție.

Citeste si: Un copil mort a înviat după 24 de ore. Doctorul l-a ascultat pe Sfântul Arsenie, care i-a spus ce să facă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit portalului RPP, Gacia a fost reținut în locuința lui din prestigiosul cartier Miraflores din Lima. În momentul reținerii, Garcia și-a tras un glonț în cap, fiind transportat la spital, în secția de terapie de șoc. Starea acestuia încă nu este cunoscută.

Garcia este suspectat de participare la complicitate criminală și spălare de bani. În afară de aceasta, procuratura a prezentat probe prin care demonstrează că fostul președinte a primit din partea companiei braziliene de construcții Odebrecht mită de 100 mii de dolari.

La sfârșitul anului 2018, Garcia a încercat să solicite azil politic la ambasada Uruguay, însă cererea i-a fost respinsă. Ministrul de atunci al Afacerilor Externe din Uruguay, Rodolfo Nin Novoa, declarase că autoritățile acestei țări i-au cerut fostului șef al statului să părăsească incinta ambasadei din Lima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si