E clar că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Andrei Ciobanu, de la Viitorul Constanţa, se află în locul echipei antrenate de Mirel Rădoi, care s-a calificat în semifinalele EURO 2019, urmând să joace joi, împotriva Germaniei. Zilele trecute, în Italia, Ciobanu a fost subiectul unui reportaj realizat de FRF în camera sa de hotel.

Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii: "E cea care m-a crescut de mic" 

La un moment dat, Ciobanu a fost întrebat ce lucru a adus cu el din România. “Eşarfa bunicii. O port cu mine, să îmi poarte noroc. Bunica e cea care m-a crescut de mic, a murit acum 6 luni”, a spus Ciobanu. “La finalul lui 2018, Ciobanu a marcat un gol într-un amical cu Belgia. Condusă la două goluri pe final, România a revenit și a egalat prin golul fotbalistului de la Viitorul. Care i-a dedicat golul bunicii sale, una dintre persoanele care l-au crescut. Aceasta se stinsese de scurtă vreme, iar Ciobanu primise vestea imediat după finalul unui meci disputat la Iași”, a relatat gsp.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Andrei Ciobanu a făcut sacrificii în copilărie

Se ştie că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Ciobanu a povestit şi sacrificiile pe care le-a făcut în copilarie pentru a deveni fotbalist: “În fiecare zi plecam de dimineață, devreme, pentru a ajunge la 7 la antrenament în Vaslui, eu fiind din Bârlad.

Apoi, după antrenament, fugeam repede să prind autobuzul sau microbuzul pentru că la 1 și jumătate începeam școala la Bârlad. Asta făceam zilnic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si