Close sidebar
Close sidebar

Un fotbalist al echipei naționale din Panama, împușcat mortal

Un jucător din echipa națională de fotbal a statului Panama a fost împușcat mortal în orașul Colón. Tragedia a avut loc duminică după-masa și a îndoliat o țară întreagă. Gilberto Hernandez, în vârstă de 26 de ani, a jucat în această primăvară împotriva campioanei mondiale Argentina pe stadionul din Buenos Aires, purtând tricoul echipei Panamei.

Sorin Negru,

Gilberto Hernández a jucat și împotriva Argentinei lui Messi 


DISTRIBUIE
acest articol

Mai mulți bărbați înarmați au deschis focul asupra unui grup de oameni, printre care se afla și tânărul fotbalist Gilberto Hernández, în vârstă de 26 de ani, transmite BBC News.

În urma atacului armat doar Gilberto Hernández a murit, în timp ce alți șapte oameni au fost răniți în atac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Un șef din Poliția Română a murit la doar 37 de ani. după un gest eroic. A sărit să își salveze un prieten

Nu este clar dacă fotbalistul, care era titular în echipa națională și a jucat și la Club Atlético Independiente, a fost ținta loviturii sau care a fost motivul acestui atac.

Gilberto Hernandez intenționa să se transfere în Europa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI