Marius Postolache vrea să candideze la Primărie la următoarele alegeri locale. “ Fost jucător la echipe precum Sportul, Rapid sau Voința Sibiu, Marius Postolache vrea să candideze independant la Primăria Dumbrăvița, din județul Timiș”, a dezvăluit gsp.ro.( vezi motivul pentru care PSD a amânat congresul partidului)

Citeste si: Anuntul a venit de la Guvern! Romanii nu vor mai putea sa creasca porci in propria gospodarie!

Citeste si: Rareș Bogdan: Cine câștigă alegerile locale

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

„Acum, pentru că m-am săturat de tot ce e în jur și văzând ce e la mine în localitate, la Dumbrăvița, am luat decizia pentru a candida pentru funcția de primar. Am demonstrat că banul și lucrurile necurate nu se țin de mine.

Am spus tot ce am avut de spus. Am arătat că am coloană vertebrală. Voi fi independent! Nu îmi place ce se întâmplă acolo! Eu, când e să fac ceva, fac fără nicio reținere. Am timp să îmi fac campanie. Mă bazeze pe suportul oamenilor din campanie. Ne-am săturat de partidele politice. Campanie pot face pe Facebook, online”, a declarat Postolache.

Marius Postolache vrea să candideze la Primărie: „Va trebui să fac pliante și altele"

“Un primar e un funcționar public, nu om politic! Dacă are sprijinul unui partid, într-o zi va ajunge să facă ce spune partidul. Ca independent nu te interesează cine câștigă o licitație, vrei doar să fie treaba făcută. Cel mai important este să mergi pe teren.Dacă aș fi primar aș vorbi cu Ilie Bolojan, primarul din Oradea, și cu Emil Boc, primarul din Cluj. Bolojan a arătat că se pricepe la atragerea fondurilor europene, iar Boc a făcut multe lucruri”, a mai declarat Marius Postolache la GSP LIVE.

„Va trebui să fac pliante și altele. Singurul care ar putea să mă ajute ar fi Gigi Becali. Aș fi dispus să vorbesc cu el. Pare ireal. Vorbesc și îl întreb dacă mă poate ajută cu bani, sub forma unui împrumut. Dacă ajung primar, din salariu îi dau o sumă de bani. Până la finalul mandatului i-aș da banii înapoi. Nu cu camătă! Ar face asta cu dragă inimă. I-aș spune ce vreau să fac și în ce condiții i-aș da înapoi.”, a încheiat Postolache.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si